Պանրով բագետների պատրաստման կարճ և հիանալի բաղադրատոմս
ՀասարակությունԲաղադրիչներ
- պանիր- 50 գ
- բագետ-1 հատ
- ձու- 3 հատ
- թթվասեր- 3 ճ. գ.
- բուսայուղ- տապակելու համար
Պատրաստման եղանակը
- Պանիրը քերել մանր քերիչով։ Կտրեք բագետը։Խառնել պանիրը, ձուն, թթվասերը ։
- Բագետի կտորները թաթախեք պանրի խառնուրդի մեջ։ Տապակը տաքացնել, ավելացնել բուսայուղ, դնել հացի կտորները։
- Տապակել բագետները երկու կողմից մինչ? ոսկե դարչնագույնը: Շաղ տալ կանաչի։