Ամոսովի մածուկ.վիտամինային ռումբ իմունային համակարգը ամրապնդելու համար
ՀասարակությունԴուք կարող եք ամրացնել ձեր մարմինը տարբեր ձևերով: Կարելի է դեղահաբեր ընդունել, կարծրանալ, կարող ես լինել բուսակեր կամ, ընդհակառակը` մսակեր։ Բայց, կյանքի բոլոր սկզբունքների և նախասիրությունների հետ մեկտեղ գոյություն ունի առողջությունը կանխարգելելու տարիներ շարունակ ապացուցված միջոց՝ վիտամինային խառնուրդ հայտնի ակադեմիկոս Ամոսովի բաղադրատոմսով!!!
Մի փոքր պատմություն.
Նիկոլայ Ամոսովի անունը բժշկության մեջ սուրբ է դարձել. Այս մարդը սրտի վիրաբուժության ոլորտում առաջամարտիկ է։ Ո՞վ, եթե ոչ նա, գիտի, թե ինչ է տոկունությունը, պողպատե նյարդերը և կյանքի կռիվը։ Իմաստուն բժիշկը մեզ ասում է, թե ինչպես համագործակցել բժշկության հետ՝ երջանիկ ապրելու համար:
Ամոսովը սկսել է իր պրակտիկան անսովոր պայմաններում, նա ստիպված է եղել իրագործել որպես բժիշկ: Նրա բժշկական խմբի ձեռքով, որը բաղկացած էր 5 հոգուց, ավելի քան 40 հազար վիրավոր է անցել։
Փայլուն վիրաբույժը վիրահատություններ է կատարել ծայրահեղ պայմաններում՝ հոսպիտալում, որը ձիերով շարժվում էր մարտադաշտերով: 1962 թվականին Նիկոլայ Ամոսովը հայտնագործեց սրտի արհեստական փականներ, որոնց շնորհիվ բժշկությունը նոր մակարդակի հասավ։
Ամոսովի մածուկի օգտակար հատկությունները.
Ամրացնում է իմունային համակարգը։
Պայքարում է վարակների դեմ.
Վերականգնում է օրգանիզմը հիվանդությունից, վիրահատությունից, ծանր ֆիզիկական ծանրաբեռնվածությունից, նյարդային հյուծվածությունից հետո։
Կանխում է մրսածությունը, սուր շնչառական վարակները և գրիպը։
Նորմալացնում է սրտի աշխատանքը, ամրացնում արյան անոթները՝ մեծացնելով դրանց թափանցելիությունն ու առաձգականությունը։
Բարելավում է քունը։
Ազատում է անքնությունից։
Վերականգնում և հավասարակշռում է նյարդային համակարգը։
Բաղադրությունը`
Բոլոր բաղադրիչները վերցվում են հավասար քանակությամբ՝ յուրաքանչյուրը մոտավորապես 200 գրամ, բացի կիտրոնից։
Չորացրած ծիրան
Թուզ
Սալորաչիր առանց կորիզների
Չամիչ
Ընկույզ
1 միջին չափի կիտրոն կեղևով
Բաղադրությունը մանրացնել բլենդերով կամ աղալ մսաղացով վրան ավելացնել մեղր, խառնել և տարածել բանկայի մեջ։
Ինչպե՞ս պահել Ամոսովի մածուկը. Վիտամինային խառնուրդը պետք է պահել սառնարանում կամ զով նկուղում 2 ամսից ոչ ավելի։
Ինչպե՞ս օգտագործել Ամոսովի մածուկը.
Մարմինը վերականգնելու համար. Մեծահասակներին խորհուրդ է տրվում ընդունել 1 ճաշի գդալ օրական 3 անգամ՝ ուտելուց կես ժամ առաջ։ Զգայուն աղիքներ ունեցող մարդկանց համար՝ ուտելուց հետո:
Իմունային համակարգը ամրապնդելու համար.
Մեծահասակների համար բավարար է վիտամինային հավելում ընդունել օրական 2 անգամ՝ 1 ճաշի գդալ, երեք տարեկանից երեխաների համար՝ օրական 1 թեյի գդալ։
Հակացուցումներ.
Ալերգիայով տառապողները և շաքարախտով տառապողները պետք է զգուշությամբ օգտագործեն մածուկը: Արժե նաև սահմանափակվել հղիների համար նախատեսված այս նրբագեղությամբ, որպեսզի երեխայի մոտ ապագայում դիաթեզ չզարգանա։