Չտեսնված սենդվիչ. լավաշով համեղ կարկանդակներ
ՀասարակությունԱյժմ ձեր ուշադրությանն պետք է ներկայացնենք բարակ լավաշով կարկանդակներով խրթխրթան ուտեստի սարքման եղանակն։
Բաղադրիչները․
Լավաշն 3 հ, պանիրն 160 գ․, խոզապուխտն 160 գ․, լոլիկն 2 հ, պանիր 250 գ․, ձուն 3 հ, դդում 200 գ, կարագն 200 գ, սամիթն ըստ ճաշակների, աղն՝ ըստ ճաշակին, քնջութն 20 գ․։
Պատրաստումը․
Նախ պատրաստել երեք տեսակի միջուկներն։ Առաջինի պարագայում 200 գ պանիրը քերեք խոշոր քերիչի միջոցով։ Խոզապուխտն կամ երշիկն կտրատել փոքր խորանարդների մեջն։ Հյութալիության դեպքում պետք է ավելացնեք լոլիկն։
Երկրորդ միջուկի դեպքում պանիրը կամ յուրաքանչյուր ուրիշ թթու պանիրը քերեք ավելացնելով մանրացված կտրատված կանաչին և բոլոր բաղադրիչներն խառնեք մյուս տարբերակի համար քերել մնացած պինդ պանիրն և դդումն խոշոր քերիչի միջոցով։
Պիտայի հացն կտրատեք փոքր չափի քառակուսիների մեջն։ Պատրաստի պիտայի հացերն առատորեն քսեք փափկած կարագով:
Միջուկն առավել մոտ դնել քառակուսու եզրերին, 2 եզրերն փաթաթել և գլորեք ամուր ռուլետի մեջն։
Ձվերն հարել մի պտղունց աղով։ Յուրաքանչյուր կոտլետն հերթով թաթախել խառնուրդների մեջն և զգուշ դրեք թխման թերթիկներիի վրան: Ցանեք քնջութի սերմերն։ Կարկանդակներն թխել 8-10 ր․ 250 աստիճանի տակ մինչև հաճելի ոսկեգույն երանգն ստանալն։